ممنوع‌الخروجی مدیران متخلف در پرونده قاچاق آیفون

ممنوع‌الخروجی مدیران متخلف در پرونده قاچاق آیفون

پرونده قاچاق موبایل‌های لوکس با دستکاری شناسه واردات، با خبر ممنوع‌الخروجی مدیران چند شرکت واردکننده متخلف وارد مرحله جدیدی شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری هزاره، پرونده قاچاق موبایل‌های لوکس وارد مرحله تازه‌ای شد به گفته یک مقام صنفی، چند شرکت واردکننده متخلف با اظهار گوشی‌های آیفون به نام برند شیائومی اقدام به ثبت این دستگاه‌ها در گمرک و سامانه همتا کرده‌اند.

اما با تقاطع گیری اطلاعات از سامانه گارانتی و سامانه همتا با شناسایی مغایرت‌ها، دست به اقدام قاطع زده شد و آنتن تعدادی از این گوشی‌ها قطع شد.

بر اساس اعلام رئیس انجمن تلفن همراه ایران، در پی آشکار شدن این تخلف، مدیران شرکت‌های واردکننده متخلف احضار و  ممنوع‌الخروج شده‌اند.

به گزارش هزاره؛ «موضوع در حال بررسی دقیق‌تر است، اما آنچه مسلم است این‌که تعدادی از گوشی‌های قاچاق که با شناسه جعلی وارد شبکه شده بودند، هم‌اکنون بدون آنتن باقی مانده‌اند ».

پیش‌تر نیز گزارش‌هایی منتشر شده بود که برخی شرکت‌ها برای کاهش حقوق ورودی و دور زدن مقررات، گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار از جمله آیفون را به‌جای مدل‌های ارزان‌تر یا با شناسه‌های دستکاری‌شده اظهار می‌کردند اکنون با ورود نهادهای نظارتی و سامانه همتا، این پرونده ابعاد جدی‌تری پیدا کرده و پیش‌بینی می‌شود برخوردهای سخت‌گیرانه‌تری با متخلفان صورت گیرد.

تهیه شده در تحریریه اقتصاد خبر گزاری هزاره.

امتیاز این مطلب

وب سایت هزاره، پایگاه اطلاع رسانی مناقصات و مزایدات

جدیدترین اخبار و آگهی های مناقصات را درسایت هزاره ببینید

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

Leave a comment

فرم دریافت مناقصه و مزایده

مشاوره رایگان جهت دریافت سرویس اطلاع رسانی مناقصه و مزایده





پیوندها

پر بازدید

مطالب پیشنهادی

logo2

اطلاع از جدیدترین آگهی‌های مناقصات و مزایدات

شما می‌توانید برای دسترسی به جدیدترین آگهی‌های مناقصات، مزایدات و استعلام‌های منتشر شده در کشور، از طریق لینک زیر در سایت هزاره ثبت نام کرده و روزانه آگهی‌های مربوط به حوزه فعالیت خود را دریافت نمایید .‌‌‌