نظارت لحظه ای بر انبار تملیکی در سراسر کشور

مزایده اموال انبار تملیکی

تشکیل سازمان جمع ‌آوری و فروش اموال تملیکی با هدف تمرکز بر کلیه امور مربوط به جمع ‌آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، تصرف، تحت توقیف یا مدیریت دولت در آمده اند؛ به وجود آمده است. در این زمینه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمع ‌آوری و فروش اموال تملیکی از خریداری همه انبارها، جذب ۶۹۷ نفر نیروی جدید، ایجاد سامانه نظارت برخط و لحظه ‌ای بر فعالیت انبار تملیکی خبر داده است. در ادامه این مقاله با مجله هزاره همراه شوید.

وضعیت انبار تملیکی در کشور

بر اساس گزارشی از وزارت امور اقتصادی و دارایی، «علی جمشیدی» اظهار داشت: ۱۳۸ انبار داریم که از این تعداد فقط ۲۴ انبار در مالکیت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی است و بقیه آنها، اجاره‌ای هستند.

وی اضافه کرد: یک مورد از این انبارها سوله است و ۸۳ درصد کل انبارهای سازمان اجاره ای هستند. مجموع این انبارها ۱۶۰ هزار متر مربع است که سالانه هم ۲۴ میلیارد تومان اجاره بابت این انبارها پرداخت می‌ شود.

  معاون توسعه مدیریت سازمان اموال تملیکی تصریح کرد: با توجه به  نقش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی جای تعجب است که ۸۳ درصد از کل انبارها اجاره ای است. زمانی که انبار غیر تملیکی باشد نمی توان استانداردهای مهمی مانند اطفای حریق، تعمیرات اساسی و غیره را در آنها اعمال کرد.

موتور مزایده ی در انبار تملیکی

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این انبارها تملیکی نیستند؛ نمی توانیم آنها را تجهیز کنیم و در همین زمینه در یک سال اخیر به اندازه ۶ سال گذشته انبار خریداری کرده ایم. این به معنای آن است که  ۶۴۰۰ متر مربع به مجموع انبارهای تملیکی اضافه کرده ایم که این انبارها در استان ‌های هدف هستند. از بابت مساحت نیز در انبار تملیکی خوزستان یک انبار تملیکی مکانیزه و تجهیز شده است.

جمشیدی در ادامه اظهارات خود اضافه کرد: ۲۴ انبار تملیکی داشتیم که ۴ انبار در یک سال اخیر اضافه شده و به ۲۸ انبار رسیده است. از نظر متراژی نیز به همین نسبت رشد داشته است. در سال جاری حدود ۱۴ هزار مترمربع نیز کالا قفسه بندی شده است.

بر اساس اظهارات  معاون توسعه مدیریت سازمان اموال تملیکی، تا پیش از این همه کالاها بر روی هم تلنبار می شدند و امکان دسترسی به آنها وجود نداشت. این شرایط موجب شده بود تا احتمال سرقت و فساد این کالاها افزایش پیدا کند. در حالیکه قفسه بندی ظرفیت انبارها را تا سه برابر افزایش می دهد. این قفسه ها ۳ یا ۴ طبقه است.

جمشیدی همچنین اعلام کرد که قرار است تا پایان دولت سیزدهم ۵۰ درصد از کل انبارها خریداری و مکانیزه شود. مساله قفسه ‌بندی کل انبارها در کل کشور نیز تا یک سال آینده انجام خواهد شد و تا پایان دولت سیزدهم ۷۰ درصد کالاها در انبارهایی خواهند بود که متعلق به سازمان است.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های اداره کل ابنیه و اموال تملیکی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

امتیاز این مطلب

وب سایت هزاره، پایگاه اطلاع رسانی مناقصات و مزایدات

جدیدترین اخبار و آگهی های مناقصات را درسایت هزاره ببینید

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال نظر

فرم دریافت مناقصه و مزایده

مشاوره رایگان جهت دریافت سرویس اطلاع رسانی مناقصه و مزایده





پیوندها

پر بازدید

مطالب پیشنهادی

logo2

اطلاع از جدیدترین آگهی‌های مناقصات و مزایدات

شما می‌توانید برای دسترسی به جدیدترین آگهی‌های مناقصات، مزایدات و استعلام‌های منتشر شده در کشور، از طریق لینک زیر در سایت هزاره ثبت نام کرده و روزانه آگهی‌های مربوط به حوزه فعالیت خود را دریافت نمایید .‌‌‌