آنچه در این مطلب می خوانید:
تجهیزات مخابرات به سختافزارهایی اطلاق میشود که برای ارتباطات مخابراتی کاربرد دارد. این ارتباط میتواند از طریق تلفن، موبایل، رادیو، اینترنت و رایانه باشد؛ بنابراین تجهیزات مخابرات تجهیزاتی است که در شبکههای تلفن همراه، تلفنهای ثابت و تقویت آنتن موبایل مورداستفاده قرار میگیرد و از ارتباطات مخابراتی در آنها برای انتقال داده استفاده میشود.
از اوایل دهه ۱۹۹۰ این تجهیزات و تجهیزات فناوری اطلاعات اهمیت بسیاری پیدا کردند و این موضوع به دلیل آن است که رشد اینترنت باعث افزایش اهمیت ارتباطات مخابراتی برای انتقال دادهها شده است. در ادامه این مقاله با سایت مناقصه ومزایده هزاره همراه ما باشید.
دسته بندی تجهیزات مخابرات
دستهبندی تجهیزات مخابرات مربوط به نحوه انتقال دیتا میشود. این دستهبندی به شرح زیر است:
- ارتباط بر روی سیم فیزیکی
این نوع ارتباط مخابراتی یکی از قدیمی ترین نحوه انتقال داده است. ارتباط های تلفن شهری که در حال حاضر نیز در آنها از سیم های مسی زوج برای تلفن استفاده میشود؛ از این نوع است. در این روش دیتا به صورت آنالوگ بر روی امواج الکتریکی و بر روی سیم مسی انتقال داده می شود. با توجه به ماهیت آنالوگ و افت در مسیر نمیتوان در فاصلههای طولانی از این روش استفاده کرد. در واقع این روش دارای محدودیت بسیار زیادی است و باتوجه به تکنولوژی این روزها به صرفه نخواهد بود.
مقاله پیشنهادی: اهمیت گواهینامه ایزو برای پیمانکاری مخابرات |
- ارتباط رادیویی یا Wireless
این نوع ارتباط با استفاده از تجهیزات رادیویی ایجاد می شود. در این روش دیتا به صورت رادیویی و با استفاده از امواج منتقل می شود. در ارتباط رادیویی دیتا را می توان در فواصل طولانی تری انتقال داد. رادیو های انتقال دیتا، آنتن ها و کابل هایی که بتوانند فرکانس های بالا را عبور دهند از جمله تجهیزات است که در این روش از آنها استفاده می شود.
- ارتباط با فیبر نوری
نسل جدید ارتباطات، ارتباط با فیبر نوری است. در این روش در کنار سرعت بالا، انتقال در فواصل بسیار طولانی ( بین قاره ای) و انتقال دیتا با پهنای باند بسیار بالا امکان پذیر است. تجهیزاتی که در این روش استفاده می شوند اغلب استاندارد شده و متناسب با فیبر نوری هستند.
مناقصه تجهیزات مخابرات
تجهیزات مخابراتی بازه گسترده ای دارند که شامل انواع متریال نصب، ابزار و تجهیزات مورد نیاز، لوازم بستر نصب، نگهدارنده های کابل و آنتن و دیگر تجهیزات می شود. درواقع هر آنچه که در نصب و راه اندازی دستگاه های مخابراتی استفاده می شود شامل تجهیزات می شود. این تجهیزات در جریان مناقصات مختلف خرید و فروش می شود. شرکت هایی که نیازمند این تجهیزات هستند با اعلام یک فراخوان عمومی از مجموعه های تولید کننده این تجهیزات دعوت می کنند تا در مناقصه شرکت کرده و به رقابت با یکدیگر بپردازند. سپس شرکت کنندگان اسناد و مدارک خود را ارسال کرده و وارد رقابت با یکدیگر می شوند. برنده این رقابت شرکتی خواهد بود که شرایط کیفی مورد نیاز تجهیزات را داشته و قیمت پیشنهادی او کمتر از دیگر رقبا باشد. مناقصات تجهیزات مخابرات عمدتا در زمینه هایی مانند مناقصه خرید تجهیزات اکسس، مناقصه خرید دستگاه های فیبرنوری، مناقصه خرید رادیو وایرلس به همراه متعلقات، مناقصه خرید تجهیزات مصرفی سایت های مخابراتی، مناقصه اجرای عملیات رفع اتفاقات، رفع خاموشی و نت شبکه های توزیع و غیره انجام می گیرد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایدات تجهیزات مخابرات » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.