◗آغاز مزایده◖ ۲۹۹ اموال منقول در لرستان

آگهی مزایده اموال منقول در لرستان

به گزارش ارتباط گستران هزاره؛ مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی لرستان اعلام کرد، مزایده شماره ۲۹۹ اموال منقول در این استان از ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و تا ۲۷ بهمن ادامه خواهد داشت.

 سید حمید طاهری صبح امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها با بیان این خبر اظهار کرد: متقاضیان برای شرکت در این مزایده باید ابتدا در سامانه «ستاد ایران» ثبت‌نام کرده و پس از دریافت امضای الکترونیک از دفاتر ثبت اسناد رسمی کشور، برای مشاهده و بررسی کالاهای عرضه‌شده به این سامانه مراجعه کنند.

وی با اشاره به تنوع اقلام مطرح‌شده در این مزایده افزود: در این دوره، انواع لوازم خانگی و آشپزخانه، پتو، اینورتر، وسایل الکترونیکی، لوازم خودرو داخلی، حوله، وسایل آرایشی، پارچه و همچنین مجموعه‌ای از کالاهای صادراتی از جمله لوازم خودرو، لوازم‌التحریر و غذای حیوانات عرضه شده است.

طاهری همچنین درباره شرایط شرکت در مزایده توضیح داد: برای ثبت پیشنهاد قیمت در سامانه ستاد ایران، متقاضیان موظف‌اند معادل هفت درصد مبلغ پایه هر ردیف را به‌صورت الکترونیکی به‌عنوان سپرده پرداخت کنند یا ضمانت‌نامه بانکی معتبر را به اداره کل اموال تملیکی تحویل دهند.

امتیاز این مطلب

هزاره، پایگاه اطلاع رسانی مناقصات و مزایدات

جدیدترین اخبار و آگهی های مناقصات را درسایت هزاره ببینید

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Leave a comment

سایر مطالب در مجله هزاره

راهنمای مزایده اموال تملیکی
مفاهیم پایه و آموزش ها مزایده
راهنمای کامل روش مزایده ملک
مفاهیم پایه و آموزش ها مزایده
راهنمای کامل شرکت در مزایده
مفاهیم پایه و آموزش ها مزایده
راهنمای روش شرکت در مزایده خودرو
مفاهیم پایه و آموزش ها مزایده
معرفی قیمت عادله در مناقصات
مفاهیم پایه و آموزش ها مناقصه
راهنمای روش شرکت در مزایده دادگستری
مفاهیم پایه و آموزش ها مزایده
🔔

مشاوره رایگان دریافت اطلاعیه مناقصات و مزایدات از هزاره ...

پیوندهای ویژه

پربازدید ترین ها